Vroomshoop

Vroomshoop bedden

Al vanaf 1950 maakt het Nederlandse Vroomshoop Meubelen kwaliteitsproducten voor alle leeftijden. Tegenwoordig is het de grootste fabrikant van comfortabele slaapkamers in de Benelux en tevens de marktleider op het gebied van seniorenledikanten. Hieronder vind u een aantal ledikanten uit de Supreme en Trend Collecties. De Supreme Collectie is de comfortlijn van Vroomshoop. Bestaande uit bedden die zeer geschikt zijn voor ouderen. Tijdloos, maar toch robuust en altijd op comfortabele hoogte.
De Trend Collectie bestaat uit elegante en hedendaagse design, vaak gecombineerd met wit of aluminium.

Vroomshoop bedden
 
 
Vroomshoop senioren bed

Deelbaar Seniorenbed

Montreal: Een klassiek 2-persoons seniorenbed met de mogelijkheid om het bed in tweeën te delen. Het uitrijdbare model van Vroomshoop is verkrijgbaar in de twee breedtematen van 160cm en 180cm. Wanneer u de Vroomshoop bedden van elkaar deelt, heeft u twee bedden met een breedte van 80cm of 90cm.
Naast dat het bed zeer praktisch van elkaar afgereden kunnen worden, heeft het ledikant ook een verstelbare bodemdrager. De bodemdrager kan op vijf verschillende hoogtes worden geplaatst, zodat u altijd op de gewenste hoogte ligt. Het comfortabele model met fraaie afrondingen is leverbaar in eiken, noten en kersen.

Vroomshoop Deelbaar ledikant

Deelbaar Ledikant

Merano: Een stijlvol en stoer 2-persoons ledikant wat in een handomdraai twee 1-persoons ledikanten zijn. De bijpassend achterwand van het Merano ledikant is deelbaar, standaard voorzien van een stopcontact, verlichting met schakelaar en maar liefst 12cm diep.
Een goede diepte om kleine items neer te leggen zoals een leesbril, boekje of afstandsbediening. De bijpassende nachtkastjes, zijn net als het bed, voorzien van wieltjes voor extra gebruiksgemak. Het ledikant, met de comforthoogte van 47 cm, is leverbaar in de kleuren antraciet eiken en rustiek eiken.

Vroomshoop eenpersoons ledikant

1-persoons ledikant

Montreal ledikant: Het 1-persoons Montrealbed uit de Supreme lijn van Vroomshoop is zowel op poten als in een verrijdbaar model leverbaar. Het ledikant is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en populaire kleuren zoals kersen naturel, licht noten en natuurlijk eiken. Tevens kunt u kiezen voor breedtematen van 80cm tot 120cm, afhankelijk van de keuze die u maakt in het onderstel; verrijdbaar of met poten. Wilt u de complete slaapkamer van deze lijn? Montreal heeft tevens een bijpassende ladenkast met spiegel en zelfsluitende laden én een nachtkastje op wielen.

 
Vroomshoop kleurrijk bed

Kleurrijke Vroomshoop Bedden

Coloré: We gaan even terug in de tijd. Een hoogwaardig gelakt ledikant met massief eikenhouten retro poten in sferen van Deens design uit de jaren '70. Het ledikant wordt standaard in Alpine Wit geleverd, maar u heeft de keuze uit zeven verschillende kleuren vinyl voor in het hoofdbord; taupe, mokka, carbon, saffran, basil, turqoise en mandarin.
De instaphoogte is net iets lager dan de andere ledikanten van Vroomshoop; 42cm. Zoals we gewend zijn van Vroomshoop bedden, komt ook de Coloré met bijpassende nachtkastjes. Deze nachtkastjes zijn voorzien van dezelfde conische pootjes en heeft twee praktische ruime laden met soft-close.

 

Bedden Vroomshoop

De bedden van Vroomshoop hebben het Nederlandse slaap-landschap mede helpen ontwerpen. Ze zijn mooi, robuust en sterk. Van eenvoudige vlakke lattenbodems tot geavanceerde, doorontwikkelde hoog-laagsystemen; van degelijke schuimmatrassen tot en met geneste pocketvering. En dat alles uiteraard ontworpen en gefabriceerd volgens de laatste ergonomische normen. Vroomshoop bedden hebben het allemaal.

Ervaar in alle rust ons Vroomshoop bedden assortiment. Met een bezoek aan onze winkel zie je de mogelijkheden voor bij jou in huis.