TEMPUR

TEMPUR

TEMPUR kent haar eigen ontwikkelde materiaal. Het materiaal wordt vaak vergeleken met memory foam, ook wel traagschuim. Hoewel dit in eerste instantie wellicht hetzelfde aanvoelt, is het TEMPUR materiaal wel degelijk verschillend. TEMPUR heeft dan ook zijn eigen fabriek waar met gecertificeerde technologie, unieke producten worden vervaardigd. De matrassen bij TEMPUR zijn op te delen in drie verschillende basiscollecties; TEMPUR Original (steviger gevoel), TEMPUR Sensation (meer traditioneel gevoel) en TEMPUR Cloud (zachter gevoel). Alle drie de matrassen zijn tevens verkrijgbaar in een Breeze uitvoering voor een meer koele ervaring. Deze matrassen kunt u combineren met de bedden en bedbodems van TEMPUR. Onderstaand hebben we voor u de drie basislijnen wat meer specifiek beschreven. U kunt alle matrassen tevens bij ons in de showroom proberen.

Original Matras

De Original collectie van TEMPUR draait om alle voordelen waarvoor TEMPUR bekend staat. Dankzij ruimtevaarttechonologieën die reeds sinds 1991 worden toegepast op de matrassen, ervaart u gewichtloos comfort en evenredige verdeling van het lichaamsgewicht. De TEMPUR matrassen uit deze lijn zijn zeer geschikt voor diegenen die het liefst op een wat steviger matras slapen. Het Original matras is dan ook iets steviger dan de Sensation en Cloud matrassen. De Original matrassen zijn 19 tot 27 cm dik en verkrijgbaar in alle standaardmaten.

Sensation Matras

Het TEMPUR Sensation matras die wij in onze showroom hebben liggen is speciaal ontwikkelend voor een meer traditioneel gevoel. Het matras is zo samengesteld dat u het vertrouwde verende gevoel beleeft, terwijl u tevens geniet van de unieke drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal. Deze uitgebalanceerde combinatie zorgt voor ultieme ondersteuning en comfort, alles voor een goede nachtrust. De Sensation matrassen zijn 19 tot 27 cm dik en verkrijgbaar in alle standaardmaten. De matrassen zijn tevens geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Cloud Matras

Het TEMPUR Cloud matras is specifiek ontwerpen voor mensen die liever een wat zachter matras waarderen maar tevens een goede ondersteuning zoeken. De bovenste laag van het matras zorgt voor het zachte gevoel, deze bestaat uit speciaal ontwikkeld TEMPUR Extra Soft materiaal. Doordat de bovenste laag óp de ondersteunende basis van TEMPUR ligt, biedt het matras evengoed de ondersteuning die we van TEMPUR gewend zijn. Hoe hoger het Cloud matras is, hoe meer het zachte gevoel toeneemt. De Cloud matrassen zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten en zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.