Swissflex

Swissflex

Swissflex, niet te verwarren met swissense… Swissflex is een echt Zwitsers bedrijf wat zich al 60 jaar tot doel heeft gesteld het perfecte bed te maken. Het perfecte bed is vanuit de Zwitserse ambachtelijke traditie ontwikkeld tot een intelligent bedsysteem wat ieder mens comfort en ergonomie van topklasse biedt.
Zelfregulerende gegolfde latten die ervoor zorgen dat de lattenbodem functioneert als een schokdemper. De lattenbodem past zich automatisch aan, aan de slaaphouding, het gewicht en de lichaamsvorm! Orthopedisch gezien een perfecte ondersteuning voor de rug: zowel rug, zij als buikslapers! De latten zijn per paar individueel instelbaar, waardoor de lattenbodem elke slaaphouding perfect ondersteund. De lattenbodems zijn voorzien van verschillende comfortzones. Geen middenbalk bij 2-persoons lattenbodem!

Ervaar in alle rust ons Swissflex bedden assortiment. Met een bezoek aan onze winkel zie je de mogelijkheden voor bij jou in huis.

Swissflex
 
 
Swissflex Ambiente bed

Swissflex Ambiente bed

Puristisch design en pronkstuk in de slaapkamer. Dit Swissflex model verdient het predicaat bescheiden en behoorlijk. De ambiente biedt talrijke functies – deze vallen echter niet op. Ruime keuze uit leer en stoffen, zodat deze aangepast kan worden naar uw persoonlijke smaak. Verkrijgbaar met twee uitvoeringen hoofdborden (1-delig of 2-delig XL). Designpoten verlenen een fraai accent aan de uitstraling van het bed. Verkrijgbaar in massief houten poten (wengé, kersenhout en notenhout) en metalen poten (aluminium of titanium). Mooi te combineren met diverse accessoires, zoals het verlichtingselement onder de lattenbodem of bed omranding dat subtiel de kamer verlicht.

Swissflex Expression bed

Swissflex Expression bed

De uitstraling van een boxspring. Modern, met de hoogste eisen aan design en materiaal. Ruime keuze uit imitatieleer en stoffen, zodat deze aangepast kan worden naar uw persoonlijke smaak. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen hoofdborden met een eenvoudig design en zachte contouren. Een fraai accent zijn de elegante siernaden verkrijgbaar in drie elegante designs. Designpoten verlenen een fraai accent aan de uitstraling van het bed. Verkrijgbaar in massief houten poten en/of sokkel (wengé, kersenhout en notenhout) en verchroomde metalen poten en/of sokkel. Mooi te combineren met diverse accessoires, zoals het soundboard voor de koppeling van uw gadgets.

 
Leo over Swissflex

Leo over Swissflex

Precisie komt uit Zwitserland zegt men. En dat geldt zeker voor de beste lattenbodems die je maar kunt vinden. Deze komen inderdaad uit Zwitserland. Swissflex geldt al jaren als de norm als het gaat om ergonomie in slaapcomfort. De techniek die in de Swissflex lattenbodems wordt gebruikt is prachtig. En de flexibiliteit is enorm, zowel technisch, daarmee bedoel ik de ergonomisch geplaatste schouder, lende en heupzones.

Lees meer
 
Swissflex matras

Het comfort van een Swissflex matras

Wij verkopen het SF Hybrid 26 matras. In dit matras zijn de voordelen van een schuim- en een pocketveringmatras met elkaar gecombineerd. Het resultaat is een matras dat zich aan je lichaam aanpast en heerlijk comfortabel ligt. Het Swissflex matras is in drie hardheden verkrijgbaar, zodat het nog beter op uw individuele slaapbehoeften kan worden afgestemd. U heeft de keuze uit soft voor een zacht liggevoel, medium voor uitgebalanceerd comfort en firm voor een stevig gevoel. En uiteraard sluit het matras perfect aan op een Swissflex lattenbodem.

 
Swissflex Lounge bed

Swissflex Lounge bed

De design-elementen worden eenvoudig gekoppeld aan de zwevende lattenbodems. Ultiem comfort in een modern jasje. Het hoofd- en voetbord van massief hout-fineer kan op lattenbodems worden gemonteerd en is eiken gebeitst antracietgrijs, donkerbruin evenals in bamboe en notenhout verkrijgbaar. Poten verlenen een fraai accent aan de uitstraling van het bed. Naast de standaardpoot zijn ook een op kleur afgestemde designpoot van aluminium, titanium of hout in de kleuren kersenhout, notenhout of wengé verkrijgbaar. De vloerverlichting wordt gemonteerd door middel van een voetschakelaar of draadloze bediening. Het licht is sfeervol en versterkt bovendien de zwevende uitstraling van het Swissflex bed. Mooi te combineren met de bijbehorende glazen nachttafeltjes gecombineerd met massief eikenhout fineer in antracietgrijs of donkerbruin.

 

Swissflex Silhoute bed

Een bed met heldere lijnen, dat door zijn zwevende een constructieve een subtiele verschijning is. Voor iedereen die van moderne leefruimtes houdt en de hoogste eisen aan design en materiaal stelt. Ruime keuze uit imitatieleer en stoffen, zodat deze aangepast kan worden naar uw persoonlijke smaak. Verkrijgbaar in drie uitvoeringen hoofdborden die zorgen voor een persoonlijke en moderne uitstraling. Doordat de poten naar binnen gebogen kunnen worden, wekt het bed de indruk dat het zweeft. Nachttafels, verlichting en de moderne soundboard en side bag zijn bijzondere extra’s die de moderne sfeer compleet maken.

Swissflex Silhoute bed