Hendriksen-22

Dordrecht, Toulonselaan 67-69 078 - 613 4490

slp-logo

SLP collection bestaat uit een aantrekkelijk geprijsde collectie matrassen, boxsprings en lattenbodems. Hoogwaardige Nederlands fabrikant met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Door een ruime ervaring met materialen en technieken weten we als geen ander aan welke eisen een boxspring moet voldoen, maar waarbij kwaliteit niet duur hoeft te zijn. In combinatie met een matras uit de SLP collectie kunt u de juiste combinatie maken. Met de keuze uit de gevarieerde stoffencollectie kunt u uw slaapkamer inrichten zoals u dat wilt.

Boxspring Family

Boxspring Family De boxspring Family is leverbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare boxspringcombinatie. Daarnaast is de Family naar wens en smaak samen te stellen. U heeft keuze uit diverse stofkleuren en kwaliteiten, verschillende sierpootjes, hoofdbord met ronde of rechte belijning en bijpassend voetbord. Daarnaast wordt de gestoffeerde pocketveermatras in drie hardheden aangeboden en kan er gekozen worden voor een latex of koudschuim topmatras.

slp-family-box-
 
slp-reflexion-

Lattenbodem

Lattenbodem De lattenbodem uit de SLPcollectie kenmerkt zich door:
Elke lathouder met 2 latten is verstelbaar in hard of soft.
Op essentiële zones kunnen de lathouders in vijf standen tot 3 cm worden verhoogd. Dit kan in de lumbale- en nekzone. Zo kan het ligcomfort nauwkeurig worden afgesteld op elke lichaamsvorm. De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard voorzien van een knieknik, neksteun, spanningsbegrenzer en noodstroom accu. SLP wordt in Nederland exclusief door de beddenspecialisten verkocht. Voor de regio Drechtsteden, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht Barendrecht en Sliedrecht, zijn wij - Beddenspecialist Hendriksen - de SLP dealer. Ook alle SLP matrassen zijn uitgebreid te testen in onze showroom. De SLP matrassen prijzen beginnen bij € 660,- . De SLP prijslijst begint voor wat betreft de lattenbodems op € 215,- voor een vlakke lattenbodem.