Slaapkamers

Slaapkamers

Een complete slaapkamer vind u in de showroom bij Slaapspecialist Hendriksen. Merken zoals Auping en Hülsta zijn bij ons geheel uitgestald zodat u niet alleen de bedden kunt zien, maar ook de bijbehorende nachtkastjes en kledingkasten.
Écht even op het matras kunnen liggen en de kwaliteit van de meubels van dichtbij kunnen bekijken is absoluut een bezoekje waard in onze showroom in Dordrecht. Bent u benieuwd welke complete slaapkamers wij van Auping en Hülsta in onze showroom hebben staan? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer of e-mailadres welke u op de contactpagina vind.

De ideale slaapkamer temperatuur volgens Tim

De ideale slaapkamertemperatuur

De ideale slaapkamertempratuur wordt vaak vergeten wanneer het gaat over goed slapen. Met de warme zomerdagen en nachten weten we dit allemaal wel, maar in het voor en najaar wordt dit vaak over het hoofd gezien. Dit terwijl de tempratuur in de slaapkamer ontzettend belangrijk is en invloed heeft op de kwaliteit van je slaap. Omdat een goede nachtrust een van de belangrijkste elementen is voor je gezondheid, leggen wij je uit wat de ideale slaapkamertempratuur is.

Lees meer
 

Auping slaapkamers

Al meer dan 125 jaar is Koninklijke Auping BV een grote speler op de Nederlandse én Europese markt. Het familiebedrijf is al vele male bekroond met prijzen als 'Goed Industrieel ontwerp', 'Beste uit de test' en de 'Red Dot Design Award'. Om uw slaapkamer af te maken in de stijl van uw Aupingbed hebben wij ook de accesoires in onze showroom. Met deze accesoires maakt u de slaapkamer compleet. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bijpassend nachtkastje, hocker, leeslampje of zelfs achterwand.

Hülsta slaapkamers

Net als Auping is Hülsta ook een echt familiebedrijf die werken met waarden zoals traditie en duurzaamheid. Ieder Hülsta-meubel is ontworpen en geproduceerd op een esthetische hoogwaardige en meest functionele manier. Zo hechten zij grote waarde aan duurzaamheid en een gezond woonklimaat. Dit zorgt ervoor dat Hülsta tijdens de productie let op een verantwoorde omgang met ressources en milieu. Hülsta mag zijn complete assortiment zelfs voorzien van een keurmerk “Blauwe Engel”. Het keurmerk wat milieuvriendelijkheid garandeert.