Slaapbanken

Een slaapbank of bedbank kopen maar nog geen enkel idee? Slaapbanken zijn er veel verschillende soorten en maten. Wilt u een luxe slaapbank
om zelf dagelijks gebruik van te maken, of een slaapbank om af en toe open te klappen voor gasten?

Showroom

Bij Beddenspecialist Hendriksen hebben wij verschillende slaapbanken in onze showroom staan; 2 persoons slaapbanken, design slaapbanken
maar ook goedkope slaapbanken in de opruiming. Kijk voor deze de actuele aanbiedingen op onze beddenopruiming-pagina.

Design

Wij verkopen slaapbanken van de twee bekende merken op het gebied van bedbanken; het designlabel LaForma en dé Deense bankenspecialist
Innovation. Bent u geinteresseerd in een bepaald model? Specialist Leo Hendriksen adviert u graag over alle mogelijkheden.
U vindt de contactpagina rechtsbovenin of klik hier.

Innovation

Innovation Wij verkopen verchillende slaapbanken van Innovation: Splitback sofa bed, Bifrost D.E.L sofa bed, Clubber sofa bed en de Debonair sofa bed.

Innovation Double Wood
 
innovation-tafels

Grid Tafels

Grid Tafels De Grid tafels zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. De tafels zijn ideaal voor een kopje koffie of als bijzettafel je kunt de tafels mee verplaatsen naar waar je ze nodig hebt.

 

Ruimte besparend

Ruimte besparend Als je in een appartement woont en maar 1 kamer tot je beschikking hebt, bent u waarschijnlijk al vaker de uitdaging tegen gekomen om een geschikte slaapplek te vinden voor uw logee. We hebben al onze ligbedden verzameld om te laten zien hoe elegant een bed voor de gasten kan zijn.

Innovation-Asmund-slaapbank-1
 
Innovation-bifrost-deluxe-1

Stijl

Stijl Vindt uw persoonlijke slaapbank en krijgt precies het comfort, de kleur en stijl die u verkiest.

 

Dag en nacht

Dag en nacht Een uitstekende keuze voor uw appartement, om het maximale gebruik van uw aantal vierkante meters dag en nacht te benutten.

Innovation-debonair-1