fbpx

Slaaptips

Leo Hendriksen over Swissflex

Leo Hendriksen over Swissflex

Precisie komt uit Zwitserland zegt men. En dat geldt zeker voor de beste lattenbodems die je maar kunt vinden. Deze komen inderdaad uit Zwitserland. Swissflex geldt al jaren als de norm als het gaat om ergonomie in slaapcomfort.

De ideale slaapkamertempratuur

De ideale slaapkamertemperatuur

De ideale slaapkamertemperatuur wordt vaak vergeten wanneer het gaat over goed slapen. Met de warme zomerdagen en nachten weten we dit allemaal wel, maar in het voor en najaar wordt dit vaak over het hoofd gezien. Dit terwijl de temperatuur in de slaapkamer ontzettend belangrijk is en invloed heeft op de kwaliteit van je slaap.

Unieke slaapervaring op een waterbed

Unieke slaapervaring op een waterbed

Het waterbed is terug! In de jaren 70 en 80 kende het waterbed in Nederland en België een toppunt van succes. Vandaag is dat anders. Het is ondertussen voor veel mensen letterlijk ‘ver van hun bed’ om te kiezen voor een waterbed. Dat komt door het negatieve imago dat het waterbed meedraagt de laatste jaren.

Het ideale kussen

Het ideale kussen

Hoe draagt een hoofdkussen bij aan goed slapen en jouw slaapsysteem? Naast de bedbodem en het matras is het hoofdkussen een ander belangrijk onderdeel om het lichaam de juiste ondersteuning en slaaphouding te geven. Het kussen zorgt ervoor dat je nek op de juiste manier wordt ondersteund en jij optimaal uitrust.

Lekker slapen bij familie Hendriksen

Lekker slapen bij familie Hendriksen

Slaapspecialist Hendriksen is sinds 1935 het vertrouwde adres in Dordrecht en omgeving als het gaat om het kopen van een goed bed en alles wat daarbij komt kijken.

Marco over Hendriksen

Marco over Hendriksen

Hendriksen is voor mij zolang ik me kan herinneren een begrip op het gebied van slapen, daarbij ken ik Leo Hendriksen inmiddels al een jaar of 20.

Tim over Auping

Tim over Auping

Auping maakt in mijn ogen de mooiste bedden en boxsprings welke je helemaal zelf kunt samenstellen. Je kiest voor materialen, kleuren en accessoires welke perfect bij jou passen.

Tim over Hendriksen

Tim over Hendriksen

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Hendriksen, daaraan vooraf gaand heb ik twee keer stage gelopen bij de beddenwinkel. Wat in het begin nogal saaie kost leek, bleek uiteindelijk een super leuk vak te zijn.

Marco over Perzona.

Marco over Perzona.

Traagschuim 2.0 noemen wij het bij Hendriksen ook wel, alles dat je wilt van een traagschuim behalve de nadelen.

Leo Hendriksen over Auping

Leo Hendriksen over Auping

Mijn opa had al in 1935 contact met meneer Auping uit Deventer. Auping is altijd een vooruitstrevend familie bedrijf gebleven waar wij graag mee samenwerken.

Welk matras past bij mij? Of welk bed past bij mij?

Welk matras past bij mij? Of welk bed past bij mij?

Twee hele belangrijke vragen als het gaat om een goede nachtrust.
De aankoop van een bed of matras is namelijk een persoonlijke keuze en dus voor iedereen anders.
De keuze voor een bed of matras dient voor het beste resultaat volledig op jouw wensen en behoeften te zijn geselecteerd. En daarbij helpen wij je graag!

Je hebt meer bedpartners dan je denkt!

Je hebt meer bedpartners dan je denkt!

Meer dan anderhalf miljoen huismijten houden ons elke nacht gezelschap. Dat klinkt niet alleen vies, maar is ook slecht voor je gezondheid. De combinatie mijt en stof veroorzaakt bij steeds meer mensen een allergische reactie.

Hendriksen nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, zo ben je als eerste op de hoogte van acties, kortingen en meer!

Informatie

Adres

Openingstijden

  • Di-za van 9:30 tot 17:30
  • Zo van 12:00 tot 17:00
Webdesign: Rex Media
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.