Hendriksen-22

Dordrecht, Toulonselaan 67-69 078 - 613 4490

ledorm-logo

Veel slapeloze nachten worden veroorzaakt door een ongeschikt bed. LeDorm slaapsystemen bieden u de oplossing. LeDorm matrassen en boxsprings worden gemaakt van de beste natuurlijke materialen zoals Heveair® natuurlatex, wol en paardenhaar. Zowel de matras als de boxspring worden op maat op uw lichaam afgestemd, zodat u altijd van een gezonde nachtrust kunt genieten. LeDorm levert slaapsystemen die op het individu zijn afgestemd. De ergonomie van het menselijk lichaam is het uitgangspunt bij het fabriceren van de producten. Alle LeDorm slaapsystemen worden met de grootste zorg in Nederland gemaakt.

Superior matras

Superior matras De Superior matras heeft een hoogte van ca. 24 cm en is verkrijgbaar met een kern van Heveair® natuurlatex van de Hevea Brasiliënis rubberboom of met een kern van active thermisch geharde Airdapt® pocketveer en Heveair® natuurlatex afdekking. De pocketveren hebben een zeer elastische 3D Pressair® ventilatielaag met daarboven op Heveair® natuurlatex welke in conformiteit aanpasbaar zijn. De volledige natuurlatex kern is tevens voorzien van een elastische 3D Pressair® ventilatielaag. De matrassen hebben een afritsbare matrastijk.

ledorm-superior-box-matras-
 
ledorm-regale-f200-

Regale

Regale De LeDorm Regale boxspring is voorzien van een thermisch geharde Airdapt® pocketveren, voorzien van een extra soepele schouderzone. De Airdapt® pocketveren zijn afgedekt met een afdeklaag van Heveair® natuurlatex met geïntegreerde drukverdeler van viscose. De vlakke boxspring wordt standaard geleverd in 27 cm hoogte (of als anders is aangegeven in 22 cm hoogte). De elektrische boxspring wordt geleverd in 22 cm hoogte.

 

Superior

Superior De LeDorm Superior boxspring geeft een nieuwe dimensie aan slapen. Het combineert het unieke Scandinavische dubbel geveerde boxspringsysteem met de hoogte kwaliteit Heveair® natuurlatex en twee lagen thermisch geharde Airdapt® pocketveren, voorzien van een extra soepele schouderzone. De Airdapt® pocketveren zijn afgedekt met een afdeklaag van Heveair® natuurlatex met gelatexeerd paardenhaar voor extra ventilatie en drukverdeling. De vlakke boxspring wordt standaard geleverd in 27 cm hoogte (of als anders is aangegeven in 22 cm hoogte). De elektrische boxspring wordt geleverd in 22 cm hoogte. De Superior elektrisch verstelbare boxspring is ook verkrijgbaar in een Wellness uitvoering. De bodem is voorzien van een massagesysteem, een aangename massage voor het ultieme comfort.

ledorm-superior-f400-