Hülsta

Hülsta

Hülsta is in 1940 opgericht door de familie Hülst. Hülsta is van origine een meubelmakerij die in 2004 de kwaliteitskeur 'Premium-Qualität' van LGA Bayern in Neurenberg heeft ontvangen. Tot nu toe is Hülsta de enige meubelfabrikant die deze onderscheiding toegekend werd. Hülsta staat bekend om zijn tijdloze en duurzame producten. Het is veelal strak en modern te noemen, waarbij gebruik wordt gemaakt van lak tot massief hout. Op deze pagina informeren wij u over een aantal bedden van Hülsta. Wilt u graag informatie over een Hülsta bed wat hier niet tussen staat? Wij informeren u graag telefonisch, of in onze showroom in Dordrecht.

Hülsta
 
 
Hülsta Multi bed

Multi bed

MULTI-BED brengt u systematisch naar uw perfecte design bed. De verschillende uitvoeringen en afmetingen van deze meubellijn zijn compatibel. Hetzelfde geldt voor de andere MULTI meubelen. Dit resulteert in een maximale keuze voor de vormgeving van het design bed: de varianten van de bedpoten in mat of glanzend zijn bijvoorbeeld heel individueel. Verschillende hoofdborden, die ook van verlichting kunnen worden voorzien, en gestoffeerde opzetstukken completeren het aanbod aan frames.

Hülsta Multi Forma

Multi Forma ll

Zij zijn de allrounders onder de kastoplossingen van MULTI-FORMA II. De design kleerkast is bijzonder geschikt voor maatwerk. Wanneer de beschikbare ruimte en de ruimtehoogte in de slaapkamer optimaal benut moeten worden, zijn draai- en vouwdeurkasten met hoekoplossingen en tussenbouwelementen meer dan een gedachte waard. Gemakkelijk te plannen, perfect aanpasbaar, goed te combineren. En niet te vergeten: met uitgebreide accessoires, te beginnen met verlichting en spiegels.

 

Het tijdloze design van een Hülsta bed

Een Hülsta bed is ontworpen om tijdloos te zijn. Het heeft een uniek design en is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen met hoogwaardige afwerkingen. Kwaliteitsborging, duurzaamheid en consumentenveiligheid zijn zeer belangrijk in Hülsta's lijst van normen en waarden. Bij de meubelproductie wordt ervoor gezorgd dat al het hout afkomstig is van gecontrontroleerde aanbouw, er wordt geen tropisch hout gebruikt. Duurzame meubelproductie omvat ook het gebruik van milieuvriendelijke verven en lijmen om een gezond klimaat te creëren - buiten en thuis.
Hülsta ontwerpt meubels voor mensen die waarde hechten aan meubels die duurzaam, mooi en functioneel zijn. Meubels waar je je lang gelukkig en goed mee voelt. Ontdek de luxe slaapkamerdesigns van Hülsta. Met een Hülsta bedden set naar keuze geniet je van een heerlijke nachtrust. En dat niet alleen, want Hülsta meubelen staan garant voor een echt hotelgevoel in de slaapkamer. De design meubelen van Hülsta zorgen voor balans in het slaapkamerinterieur en door items uit de verschillende Hülsta collecties te combineren ontstaat er een harmonieus geheel. Ben jij een echte innovator als het gaat om interieurinrichting? Dan ben je bij Hülsta aan het juiste adres. Zo maak je van je slaapkamer een ruimte waar je je echt thuis voelt.

In de showroom van Slaapspecialist Hendriksen vind je onder andere de designs Neo, Multi bed, Multi Forma en Multi Vidre.