Hendriksen, dé beddenzaak van DordrechtHendriksen is een echt familiebedrijf van 4 generaties bedweters. De kleinste op deze foto is Leo Hendriksen, de huidige eigenaar. Met alle kennis en ervaring die voor meer dan 80 jaar van vader op zoon is gegaan kunnen onze slaap experts bij Slaapspecialist Hendriksen jou helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht
 
 
Bedden speciaalzaak Dordrecht

Beddenspeciaalzaak Dordrecht

Wij zijn als beddenspeciaalzaak al jaren een begrip in Dordrecht en hebben een grote klantenkring uit aanliggende dorpen zoals Sliedrecht, Papendrecht en Zwijndrecht. Samen met ons team van slaapexperts hebben we reeds vele mensen een comfortabele slaapkamer kunnen bezorgen.

Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan matrassen, bedden, boxsprings, bedbodems, kussens, bedtextiel en nog meer bedden accessoires. Met een bezoek aan onze beddenzaak zie je de mogelijkheden voor bij jou in huis. Wij staan altijd voor je klaar met advies en een kopje koffie.

Bezoek onze showroom
 
Tim over Hendriksen

Tim over Hendriksen

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Hendriksen, daaraan vooraf gaand heb ik twee keer stage gelopen bij deze iconische beddenzaak. Wat in het begin nogal saaie kost leek, bleek uiteindelijk een super leuk vak te zijn. Mensen adviseren en helpen bij het vinden van het juiste en mooie bed. Vanuit mijn opleiding interieurvormgeving heb ik dan ook passie voor kleur en styling, in combinatie met adviseren.

Lees meer