Dekbedden

Dekbedden

Goed slapen heeft alles te maken met het juiste slaapklimaat en dat wordt voor een deel ook bepaald door het dekbed waar we onder liggen. Bij Slaapspecialist Hendriksen heeft u keuze uit diverse soorten dekbedden, zoals dubbele en enkele dekbedden, vierseizoenen dekbedden, donzen dekbedden en wollen dekbedden. Maar ook anti-allergische en wasbare synthetische dekbedden hebben wij in ons assortiment, uitsluitend van de beste kwaliteit. Kom bij ons langs voor persoonlijk en deskundig advies. Samen met u proberen wij de verschillende mogelijkheden uit, want een nieuw dekbed hoort u te voelen en te beleven.

Vier seizoenen dekbed

Het woord zegt het al, een dekbed voor elke nacht van het seizoen. Een vier seizoenen dekbed kunt u heel het jaar door gebruiken. Doordat het dekbed uit twee laden bestaat, ligt u er warm bij in de winter en door één dekbed weg te halen blijft u ook koel in de zomer. Een vierseizoenen dekbed kan met verschillende materialen gevuld zijn: dons, wol en synthetisch materiaal.

Donzen dekbedden

Dons is heerlijk zacht, soepel, volumineus en licht, het is absorberend en isoleert goed. Donzen dekbedden zijn daarom geschikt voor mensen die het snel warm of koud hebben. Niet voor niets zijn het één van onze meest populaire dekbedden. Bij Slaapspecialist Hendriksen vindt u ganzen en eenden dons dekbedden van de merken Bella Donna en Domelin.

Wollen dekbedden

Past comfortabel en vocht- en vuilafstotend wol beter bij u? Deze type dekbedden zijn zwaarder van gewicht en vormen zich mooi om uw lichaam heen. In de zomer geniet u van de ventilerende werking en in de wintermaanden profiteert u van de goede isolatie.