Boxsprings

Boxsprings

Op zoek naar een 1 persoons boxspring, een boxspring met hoofdbord, of een boxspring matras? Bij Slaapspecialist Hendriksen geven wij u graag het stukje extra advies en service waardoor u nog jaren tevreden zult zijn over uw aankoop. Want wat is nu het voordeel van zo’n boxspring bed?

Boxsprings
 
boxspring kopen

Het voordeel van een boxspring

Een goed boxspring bed is gemaakt om het lichaam te ondersteunen waardoor een optimale nachtrust wordt ervaren. Daarbij speelt een boxspring in op de behoefte van het lichaam gedurende het slapen. De opbouw van de veren, of zelfs dubbele opbouw van de veren in een boxspring, zorgen ervoor dat het lichaam gedurende het slapen wordt gevolgd en ondersteund. Natuurlijk is de juiste combinatie van matras en boxspring van het allergrootste belang.
De boxspring is meestal dezelfde grootte als de zachtere matras die bovenop de boxspring wordt geplaatst. Door de samenwerking tussen het onderframe, de juiste boxspringveren en de voor de gebruiker beste (pocketveer)matras vormt zich een slaapsysteem wat wij boxspring noemen. Daarnaast wordt er steeds vaker gekozen voor een topmatras op de boxspring wat het slapen nog comfortabeler maakt.

boxspring merken

Boxspring merken

Enkele merken die boxsprings van topkwaliteit aanbieden zijn:

De collectie Auping boxsprings, bestaande uit de Auping Criade, Original en Tone boxspring hebben allemaal een spiraalbodem als frame.
De LeDorm boxsprings, bestaande uit de Royal, Regale en Superior boxspring, worden in Nederland gemaakt en zijn voorzien van natuurlatex.
De Beddelicious boxsprings worden in Nederland gemaakt van een MDF frame met sleuven voor de ventilatie.

Boxspring aanbiedingen, boxspring acties en de boxspring outlet van alle verschillende merken vindt u op onze site: www.beddenopruiming.nl

 

Auping

boxspring auping

LeDorm

boxspring ledorm

Beddelicious

boxspring beddelicious
 

SLP Collection

boxspring slp collection

Pullman

boxspring pullman

Gaaaap

boxspring gaaaap
 
Boxspring dordrecht

Boxspring kopen

Er is een enorme diversiteit ontstaan in boxsprings, in kwaliteit en ook in prijs. Voor de consument heel lastig om een goede keuze te maken, want van een afstandje zien ze er allemaal hetzelfde uit. Ons advies is dan ook, kom naar de winkel van Slaapspecialist Hendriksen in Dordrecht voor uw boxspring. Laat u uitgebreid adviseren, neem de tijd om alle boxsprings te testen, doe eventueel de SlaapID test thuis.
Voor de regio Dordrecht, Zwijndrecht, en Papendrecht, zijn wij de Slaapspecialist met de grootste keuze in boxsprings. Denkt u erover om een boxspring te kopen? Maak nu een afspraak en wij zullen u helpen met het vinden van de perfecte boxspring.