Boxsprings

Boxsprings

Een bed bestaat uit vaak uit verschillende onderdelen, een bedbodem, matras en bedkader of frame. Een boxspring is technisch gezien de bedbodem, al wordt het vaak ook als het hele bed bestempeld (dus de bodem, matrassen en het hoofdbord). De boxspring is simpel gezegd een box met veren. Een gestoffeerd onderstel dat vaak gemaakt is van hout of staal en voorzien van bonell of pocketvering.

Bij Slaapspecialist Hendriksen geven wij u graag het stukje extra advies waardoor u jaren tevreden zult zijn over uw nieuwe boxspring.

Boxsprings
 
Auping Boxspring Original

De opbouw van een boxspring

Een goede boxspringcombinatie, bestaande uit de boxspring, matras en eventueel topmatras, is gemaakt om het lichaam optimaal te ondersteunen waardoor een goede nachtrust wordt ervaren. Uiteraard is de combinatie tussen boxspring en matras van groot belang. Op een boxspring adviseren wij meestal een pocketveer matras. Zo creëer je dubbelgeveerd slaapsysteem welke zorgt voor optimale ondersteuning. Wil je lekker zacht slapen of ben je opzoek naar een ‘’hotelbed’’ dan kies je voor een topmatras. Een extra zachte bovenlaag waar je lekker in weg kunt zakken. Een kwalitatief goede boxspring heeft een goede ventilatie, ondersteuning en ziet er mooi uit!

 

Styldecor

Styldecor Boxspring Modern uni

 

Styldecor Boxspring Modern Uni

Auping

Auping Boxspring Original
 

Boxspring merken

Wij zijn dealer van verschillende merken die boxsprings in hun assortiment hebben. Denk hierbij aan Pullman, Auping, Styldecor, Perzona en gaaaap.

De Pullman boxspring collectie bestaat uit drie verschillende type boxsprings, de Express, Silverline en Goldline boxen. De Pullman Express wordt altijd uitgevoerd met gestoffeerd matras en topmatras, terwijl de Silver en Goldline boxen ook met witte matrassen kunnen.

De collectie Auping boxsprings, bestaande uit de Criade, Original en Tone hebben allemaal een spiraalbodem als frame en zijn te verkrijgen in alle Auping stoffen en frame kleuren.

De Styldecor boxspring collectie bestaat uit een aantal verschillende type boxen met bijbehorende hoofdborden, pootjes en stoffen. De meest ruime keuze in uitstraling als we kijken naar de verschillende merken in onze showroom.

Perzona maakt de Ben Hoek boxspring, een designboxspring bedacht en ontworpen door Ben Hoek. Het bed lijkt te zweven door het stalen frame, en uitgevoerd in een 4 motorige variant kan het bed in alle mogelijke posities worden gezet. Van buikligstand tot zitstand, en van schoonmaakstand tot extra diepe schouderzone.

De gaaaap boxspring is wat hipper. Van leuke felle kleuren tot aan mooie mat zwarte pootjes. In combinatie met onze eigen gaaaap Gras matras een heerlijk slaapcomfort voor jouw, of de jongere generatie!

Boxspring aanbiedingen, boxspring acties en de boxspring outlet van alle verschillende merken vindt u op onze site: www.beddenopruiming.nl

Auping Boxspring Tone
 
Styldecor Boxspring Versailles XIV

Boxspring kopen

Er is een enorme diversiteit ontstaan in boxsprings, in kwaliteit en ook in prijs. Voor de consument heel lastig om een goede keuze te maken, want van een afstandje zien ze er allemaal ongeveer hetzelfde uit. Ons advies is dan ook, kom naar onze showroom in Dordrecht voor uw boxspring. Laat u uitgebreid adviseren en neem de tijd om alle boxsprings te testen.
Voor de regio Dordrecht, Zwijndrecht, en Papendrecht, zijn wij de Slaapspecialist met de grootste keuze in boxsprings.

Denkt u erover om een boxspring te kopen? Maak dan hieronder een afspraak en wij zullen u helpen met het vinden van de perfecte boxspring.