Pullman

Pullman

Pullman creëert kwalitatieve boxsprings en matrassen, volledig afgestemd op uw lichaam, slaapwensen en slaapbehoeften. Puur Nederlands vakmanschap dat synoniem staat voor een subliem comfort en weldadige luxe. Met unieke InSide pocketvering waardoor u elke ochtend als herboren opstaat. Klaar voor de nieuwe dag en al haar uitdagingen. Beleef de wereld van Pullman bij Slaapspecialist Hendriksen en oordeel zelf.

 

Pullman
 
Pullman Goldline

Pullman Goldline matras

Een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. Perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding. Dat is wat u ervaart als u gaat liggen op een Pullman Goldline matras. Bij de Pullman Goldline collectie worden de beste materialen geselecteerd als basis van deze fraaie matrascollectie. De Goldline collectie is opgebouwd uit 3 verschillende matrassen. U maakt de keuze voor de Goldline Allure, Goldline Master of Goldline Royal. Deze matrassen worden in verschillende hardheden gemaakt. U kiest welke hardheid bij u past in de duurzaamheidstabel of u laat u persoonlijk adviseren door onze slaapexperts.

Pullman Silverline

Pullman Silverline matras

De Pullman Silverline collectie bestaat uit 6 verschillende matrassen die elk op een specifieke manier zijn opgebouwd met duurzame materialen. U kan kiezen voor de Silverline Premier, Sliverline Excellence, Silverline Luxury, Silverline, Allure, Silverline, Master of Silverline Royal. Deze matrassen bestaan in verschillende hardheden. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van een ambachtelijk genopte matrashoes in elastische stretch doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen. En als u dat wenst kan optioneel ook gekozen worden voor een anti-allergische comfortfill vulling. Laat u adviseren door onze slaapexperts.

 

Nederlands vakmanschap van Pullman

Een gezonde en goede nachtrust is van groot belang is voor ons welzijn. Een goede nachtrust zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel bij het opstaan. In 2017 is Pullman 80 jaar gevestigd in Nederland. Onze boxsprings, matrassen en comforttoppers worden naar eigen ontwerp nog steeds dagelijks met de hand vervaardigd door onze eigen vakmensen in Nederland. Door de jarenlange ervaring biedt elke Pullman matras individuele ondersteuning en comfort op maat. Met elektrothermische nageharde veren en de beste luxueuze materialen.

Zo wordt uw Pullman matras gemaakt

Het ware geheim achter het succes van Pullman is eigenlijk altijd aan het zicht onttrokken; het is namelijk het unieke veersysteem dat is uitgevonden en gepatenteerd door Pullman. Deze elektrothermisch geharde Inside Pocket veer is een duurzame pocketveer met daarin nog een (kleinere) pocketveer. Het effect hiervan ervaart u zodra u op een Pullman matras gaat liggen. De eerste aanraking is soepel dankzij de grotere buitenveren, waarna de binnenveren exact de juiste tegendruk geven, afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding.

Pullman boxspring

Pullman Boxspring

Een Pullman boxspring zorgt voor ongekend comfort. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering interieur. Deze wordt gebruikt voor vaste en verstelbare boxsprings. Beide pocketveringsinterieurs veren van rand tot rand over het gehele bedoppervlak. Een ander voordeel van deze open structuur is de goede ventilatie van het bed. Traditioneel vakmanschap en hoogwaardige duurzame materialen zorgen ervoor dat de producten van Pullman jarenlang comfortabel slapen.

Wij verkopen de Silverline, Goldline en Express boxsprings van Pullman. Ook voor een Pullman topper ben je bij ons aan het goede adres.
Ervaar in alle rust ons Pullman assortiment. Met een bezoek aan onze winkel zie je de mogelijkheden voor bij jou in huis.