Perzona.

Gepersonaliseerde bedden van Perzona

Jij bent uniek, maar waarom je matras eigenlijk niet? Daarom kunnen wij voor jou een matras op maat samenstellen die volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen. Wij geloven niet in één matras voor iedereen, daarom is het tijd voor een echt persoonlijke matras. Met een Perzona matras geniet je van jarenlang zorgeloos slaapcomfort.

perzona bedden
 
perzona matrassen

De unieke opbouw van Perzona Matrassen

Perzona combineert het beste van alle matrastypes in één: een combinatie van hybride matrassen, traagschuimmatrassen en pocketveringmatrassen. De premium materialen van Perzona matrassen bestaan uit verschillende lagen: de toplaag is Triple F-foam (Fast, Fit & Fresh), de nieuwe standaard op het gebied van drukverlagend slapen. Het reageert snel op je bewegingen terwijl je slaapt en zorgt voor een uitstekende ventilatie. De middelste laag bevat het Tube Layer System, waardoor je met verstelbare buizen persoonlijke ondersteuning krijgt. Onderlaag: Adaptive Multi Springs, het verenpakket bevat verschillende diameters, verdeeld in 7 ergonomische zones voor optimaal aanpassingsvermogen. Volledig op elkaar afgestemd om voor jou de perfecte nachtrust te creëren.

Bezoek onze showroom en ervaar in slechts 3 stappen jouw persoonlijke matras. Met het unieke gepatenteerde Perzona MyScan meetsysteem kunnen wij een 3D scan van je lichaam maken. Op basis van daarvan krijg jij advies en ondersteuning op maat, afgestemd op jouw lichaam.

 
Marco over Perzona

Marco over Perzona.

Traagschuim 2.0 noemen wij het bij Hendriksen ook wel, alles dat je wilt van een traagschuim behalve de nadelen. Die zijn er bij Perzona dus ook niet, het voelt niet warm aan, het is niet zacht in de zomer en hard in de winter, gewoon het hele jaar door hetzelfde zalige ligcomfort. Het mooie van Perzona is dat je het matras helemaal kan personaliseren d.m.v. tubes die in het matras zitten, deze tubes variëren van super zacht naar lekker stevig.

Lees meer
 

Een Perzona boxspring als perfecte basis

Functionaliteit, comfort en kwaliteit verenigd in een uniek eigentijds design

Perzona bewijst dat het kan met het Perzona Slim-Line design. Geniet van een unieke boxspring ontworpen door ‘award winning’ designer Ben Hoek. De kort geveerde boxspring is slank van vorm en wordt gedragen door twee elegante, stalen design benen met aluminium voeten. Daarnaast heeft deze boxspring een negatieve verstelstand, die ideaal is voor buikslapers. Kortom, aan elk detail en type slaper is gedacht.

Ieder matras heeft natuurlijk een goede basis nodig om tot zijn recht te komen. De Perzona boxsprings zijn speciaal ontwikkeld om de matras te ondersteunen en geven de Perzona matrassen een nog beter comfort en extra ondersteuning. Verder is de bovenzijde van de stoffering afgewerkt met een ventilerende antislip. Hierdoor blijft de matras uitstekend op de boxspring liggen.

Een Perzona Ben Hoek boxspring is verkrijgbaar vanaf € 4.298,-
(Vlakke uitvoering, afmeting 160x200)