Hasena

Ontelbare mogelijkheden met Hasena bedden

Hasena heeft een diepe en brede collectie bedmodellen. Opvallend aan Hasena bedden zijn de haast ontelbare mogelijkheden om uw bed volledig naar eigen wensen en inzichten samen te stellen. Deze Zwitserse leverancier daagt u uit mee te denken in een volledig product op maat: elke stijl is denk- en uitvoerbaar, altijd gepersonaliseerd tot in de puntjes. Een modern bed of toch liever wat klassieker? Alles is mogelijk. Een Hasena bed model is namelijk volledig naar uw wens samen te stellen. U start met de keuze voor een bedframe. Daarna zoekt u een mooi hoofdbord, muurpaneel en de pootjes uit. Tot slot, Hasena biedt extra diverse accessoires aan zodat uw slaapkamer volledig compleet en in harmonie is gestyld.

Hasena bedden
 
Hasena Oak Bianco bedden

Hasena Oak Bianco bedden

Het Oak-Line programma van Hasena bestaat uit eiken bedkaders die combineerbaar zijn met een verscheidenheid aan poten, hoofdborden en kleuren. Wanneer u een lattenbodem en matras heeft en u zoekt een kwalitatief goed bedkader met vele mogelijkheden, dan is de Hasena-collectie best een aanrader. Bij Oak Line heeft u keuze uit verschillende hoogtes en vormen van bedmodel, diverse poten, hoofdborden, muurpanlen, stoffen en materialen en vele accessoires.

Hasena Fine Line bedden

Hasena Fine Line bedden

Het bedmodel Fine Line staat voor stijlvol en is een bed die een goede nachtrust mogelijk maakt. Het zijn tijdloze, elegant ontwerpen bedden in verschillende soorten massief hout. Alle modellen hebben een hoge duurzaamheid en een lange levensduur. Hiernaast hebben ze stuk voor stuk een moderne uitstraling.

 

Een Hasena bed kopen bij Slaapspecialist Hendriksen

Met enorm veel enthousiasme werkt Hasena continu aan nieuwe collecties om het assortiment en alle combinatiemogelijkheden verder te vergroten. Moderne designs, innovatie, perfect vakmanschap, blijvende kwaliteit uit duurzame productie en ook nog eens eersteklas service. Nieuwsgierig geworden? Met een bezoek aan onze winkel kunt u in alle rust Hasena bedden bekijken en uitproberen. Inmiddels is Slaapspecialist Hendriksen tot ver buiten Dordrecht bekend om zijn betrouwbare bed adviezen en leveringen. Combinaties van verschillende merken kunnen bij Hendriksen ook vergeleken en getest worden. Denk bijvoorbeeld aan een Hasena ledikant met Auping spiralen en waterbed matrassen van Wa'core. De combinaties en beste deals zijn eindeloos… maar beginnen altijd in de winkel van Slaapspecialist Hendriksen in Dordrecht.