Gaaaap

Gaaaap

Gaaaap is bedacht en ontwikkeld door een echte bedweter. Een bedweter uit een hele familie van bedweters. Slapen mag wel wat hipper, vond de bedweter. Zonder daarbij het belang van goed slapen ondergeschikt te maken aan snelle slimme marketing handel. gaaaap is een mix van ervaring, hoogwaardige materialen, Nederlandse productie, eerlijke prijzen, goede service en garantie.

Matrassen

Matrassen moeten vooral lekker liggen. Hoe lekkerder een matras ligt, des te beter slaap je en wordt je uitgerust wakker. Omdat we allemaal uniek zijn (tenzij je een rookworst bent), mbt lichaamsbouw, gewicht en persoonlijke voorkeur is de bovenlaag van de matras heel belangrijk. Daarom hebben we keuze uit 3 verschillende lagen en is deze laag minimaal 7 cm dik. Matrassen moeten goede ondersteuning geven. Als je wervels, gewrichten, spieren, pezen en hersencellen urenlang (liefst 8-9 uur per nacht) in een goede houding liggen. Dan haal je het maximale uit je slaap.

Kussens

Een goed kussen is heel belangrijk om lekker te kunnen slapen. Vandaar dat onze kussens hoofdzaak heten. Onze kussens, 3 types hebben we, zijn er met 3 verschillende vullingen. Een latex, dons of synthetische vulling. gaaaap is voorstander van een kussen met een zachte ‘vaste’ vulling boven gaaaap is voorstander van een kussen met een zachte ‘vaste’ vulling boven een kussen met een losse vulling. De vaste vulling het liefst gemaakt van een zachte soepele natuurlatex.

Boxsprings

Original: De Auping Original bestaat uit twee typen bedden; het orginal boxspring bed, en het original bed. Op de foto ziet u de boxspring. Net als de Auping Essential, is ook de Auping Boxspring bekroond door Goed Industrieel Ontwerp. De boxspring kan in alle mogelijke stoffen en kleuren worden bekleed. Auping werkt nauw samen met trendsettende en kwalitatief hoogstaande Deense stoffenfabrikant Kvadrat. Een van hun nieuwste ontwikkelingen betreft een stof die geheel gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. Ook de stof Molly is vernieuwend, het is gemaakt van ongebleekte en ongeverfde schapenwol. Zo blijft echt de unieke kleur van het schaap zichtbaar. De Auping boxspring kan met de hand, of electrisch worden versteld. Je kunt keizen tussen verschillende verstelmogelijkheden; 'Verstelbare rug', 'Verstelbare rug en benen'of 'Verstelbare rug, benen en nek'.