Gaaaap

Gaaaap

Gaaaap is bedacht en ontwikkeld door een echte bedweter. Een bedweter uit een hele familie van bedweters. Slapen mag wel wat hipper, vond de bedweter. Zonder daarbij het belang van goed slapen ondergeschikt te maken aan snelle slimme marketing handel. gaaaap is een mix van ervaring, hoogwaardige materialen, Nederlandse productie, eerlijke prijzen, goede service en garantie.

 

Bezoek onze Gaaaap website >
 

Matrassen

Matrassen moeten vooral lekker liggen. Hoe lekkerder een matras ligt, des te beter slaap je en wordt je uitgerust wakker. Omdat we allemaal uniek zijn (tenzij je een rookworst bent), mbt lichaamsbouw, gewicht en persoonlijke voorkeur is de bovenlaag van de matras heel belangrijk. Daarom hebben we keuze uit 3 verschillende lagen en is deze laag minimaal 7 cm dik. Matrassen moeten goede ondersteuning geven. Als je wervels, gewrichten, spieren, pezen en hersencellen urenlang (liefst 8-9 uur per nacht) in een goede houding liggen. Dan haal je het maximale uit je slaap.

Kussens

Een goed kussen is heel belangrijk om lekker te kunnen slapen. Vandaar dat onze kussens hoofdzaak heten. Onze kussens, 3 types hebben we, zijn er met 3 verschillende vullingen. Een latex, dons of synthetische vulling. gaaaap is voorstander van een kussen met een zachte ‘vaste’ vulling boven gaaaap is voorstander van een kussen met een zachte ‘vaste’ vulling boven een kussen met een losse vulling. De vaste vulling het liefst gemaakt van een zachte soepele natuurlatex.

 

Boxsprings

gaaaap boxspring: Stevig vurenhouten frame met MDF afwerking, 22 cm hoog. 13cm hoge pocketveren met 7 zones. Ook kan gekozen worden voor de 27 cm hoge boxspring, deze is alleen optisch hoger en heeft daardoor een robuuster uiterlijk. Qua opbouw is hij verder gelijk aan de 22cm hoge boxspring.