Hendriksen-22

Dordrecht, Toulonselaan 67-69 078 - 613 4490

beddelicious--logo

Het beddenmerk Beddelicious is een nieuw merk uit 2011. De oprichter Maarten Stoffels verbaasde zich in de vele jaren dat hij actief is in de beddenbranche, over de massaproductie van bedden. Geen mens en lichaam is hetzelfde, waarom de bedden dan wel? Samen met vele contacten zoals productontwikkelaars, beddenspecialisten en producenten onderzocht hij de mogelijkheden voor betaalbare, op maat gemaakte slaapoplossingen. Welke praktisch is, lang mee gaat en welke achteraf nog is aan te passen. Een geheel vernieuw concept waarbij uw lichaam centraal staat en een stijlvolle vormgeving vanzelfsprekend is. Beddelicious heeft twee beddencollecties; de Euphoria en Curvious collectie. Het zijn beiden collecties onder het motto 'Sleep Good Feel Good', voor ieder die begrijpt dat een investering in een goede nachtrust belangrijk is voor een optimale prestatie voor overdag en 's avonds. 

Curvious Bedmodel en Box

Curvious: De Curvious collectie bestaat uit één type bedmodel en één type boxsprings.
Het bedmodel vind u in Smal of Breed. Het smalle bedmodel is zo vormgegeven dat u nauwelijks ruimte verliest in uw slaapkamer. De slanke rand van het bed (gemaakt van gespoten MDF) sluit nauw aan op het matras en ook het hoofddbord is gelijk aan de breedte van het bedmodel. Bij het brede bedmodel treft u een hoofdbord aan wat aan de zijkant 20 cm. uitsteekt omdat het zwevend nachtkastje hieraan is bevestigd. Beiden Curvious Bedmodellen kunnen tevens worden gecombineerd met elektrisch verstelbare spiraalbodems.
De Curvious Box is net als het bedmodel zeer functioneel vormgegeven en in twee uitvoeringen verkrijgbaar; smal en breed. De box is voorzien van een gestoffeerde vurenhouten frame en is beschikbaar als zowel electrische als vlakke constructie.

bed1-med
 
m500-open

Euphoria Boxspring

Euphoria: De Euphoria collectie bestaat uit twee typen boxsprings; de Blocks B1000 en de luxere versie Blocks B2000. Beiden boxsprings zijn zowel in een vlakke als electrische versie verkrijgbaar. Wat de B2000 een luxere boxspring dan de B1000 maakt, is de unieke 4-ZONE technologie. De boxsprings hebben exact hetzelfde uiterlijk, maar door de 4-ZONE technologie is het interieur compleet anders. Deze technologie betekent dat de boxspring zones kent voor de schouders, lende, bekken en heupen die individueel in vijf stevigheden ingesteld kan worden; extra soepel, soepel, medium, stevig en extra stevig. Zo kan voor ieder persoon de juiste zone indeling worden bepaald. De B1000 is daarentegen voorzien van een vaste kern en verkrijgbaar in twee stevigheden.