header

Dordrecht, Toulonselaan 67-69 078 - 613 4490

auping-logo

Het Nederlandse familiebedrijf Auping, oorspronkelijk uit Deventer, kent een geschiedenis die terug gaat tot het jaar 1888. Auping is wereldwijd bekend door de uitvinding van het verstelbare bed en dhet inmens populaire houten bed Auronde, uit 1973. Het oerhollandse bedrijf onderscheidt zich doormiddel van vijf kernwaarden; 'Gepassioneerd', 'Transparant', 'Innovatief', 'Elke dag beter' en 'Betekenisvol'. Auping is daarnaast bewust bezig met een zo duurzaam mogelijke productie en probeert de producten op een zodanige manier te ontwerpen, dat wanneer de gebruiksperiode tot een einde is gekomen, de producten opnieuw kunnen worden benut als bijvoorbeeld ondertapijten en judomatten. Auping kent een zeer uitgebreide collectie, van bedbodems tot matrassen. Op deze pagina lichten wij een aantal boxsprings en bedmodellen voor u uit.

Auping Auronde

Auronde: De Auronde is een echte designklassieker. Het bedmodel is in 1973 ontworpen en nog steeds uitermate populair. Een waar revolutionair model, ontworpen door de beroemde designer Frans de la Haye. Het bed beschikt over steeds meer mogelijkheden. U kunt kiezen uit een verstelbare variant, een deelbaar bed, 14 Auping kleuren, drie afwerkingen, drie verschillende hoogtes en accessoires zoals een tafeltje (ook deelbaar), tijdschriftenhouder en Aureo bedlamp. De lighoogtes van de Auping Auronde geheel naar uw behoeften af te stemmen; 50 cm, 56 cm en 63 cm.

aurondew
 
matchw

Auping Match

Match: Auping Match bestaat uit twee bedmodellen; bedmodel Copenhagen en bedmodel New York. Match Copenhagen is een wat strakker bed waar gebruik is gemaakt van aluminium en een houte hoofdbord. Bij Match New York wordt geen gebruik gemaakt van aluminium, maar van chroomkleurige accenten. Door de (optionele) gestoffeerde hoofdbordkussens en het eigentijdse design is de Match New York iets klassieker dan de Match Copenhagen. Beiden moddelen zijn leverbaar met de Aureo bedlampjes, een hoofdbord en zwevend nachtkastje.

 

 

Auping Essential

Essential: Een echt designbed wat in ieder interieur zijn thuis vindt. De Auping Essential is ontworpen door het Berlijnse ontwerpduo Köhler&Wilms en geprezen met een Red Dot Design Award, Goed Industrieel Ontwerp en IF Award. Het is het nieuwste bed van Auping en het eerste bed ter wereld dat 100% recyclebaar is (tevens Cradle to Cradle gecertificeerd).
De Essential is in vijf schitterende kleuren leverbaar, in twee hoogte én verstelbaar verkrijgbaar. Het hoofdbord van de Essential is gestoffeerd óf gelakt, net wat u wenst. Een gelakt hoofdbord komt in vijf kleuren, kiest u voor een gestoffeerd hoofdbord, dan heeft u een scala van stoffen en kleuren tot uw beschikking. Zo kunt u er een persoonlijk en uniek bed van maken.

 

essentialw
 
originalw

Auping Original Boxspring

Original: De Auping Original bestaat uit twee typen bedden; het orginal boxspring bed, en het original bed. Op de foto ziet u de boxspring. Net als de Auping Essential, is ook de Auping Boxspring bekroond door Goed Industrieel Ontwerp. De boxspring kan in alle mogelijke stoffen en kleuren worden bekleed. Auping werkt nauw samen met trendsettende en kwalitatief hoogstaande Deense stoffenfabrikant Kvadrat. Een van hun nieuwste ontwikkelingen betreft een stof die geheel gemaakt is van gerecyclede PET-flessen. Ook de stof Molly is vernieuwend, het is gemaakt van ongebleekte en ongeverfde schapenwol. Zo blijft echt de unieke kleur van het schaap zichtbaar. 
De Auping boxspring kan met de hand, of electrisch worden versteld. Je kunt keizen tussen verschillende verstelmogelijkheden; 'Verstelbare rug', 'Verstelbare rug en benen'of 'Verstelbare rug, benen en nek'.