Thuisadvies

Inmiddels is onze winkel weer open, maar misschien wilt u liever advies van een van onze specialisten aan huis? Dat kan! Wij staan voor u klaar. Want misschien heeft u, zeker in deze tijd, meer dan ooit behoefte aan een goede boxspring of matras.

Onze persoonlijke adviseur komt graag bij u thuis voor een vrijblijvende presentatie en deskundig advies, wanneer het u uitkomt! Uiteraard nemen we alle corona-maatregelen in acht.

Contact: 078-6134490

Openingstijden
di-za 10:00 tot 17:00

Hendriksen thuisadvies, hoe werkt het?

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het afspraakformulier op deze pagina in te vullen of door contact op te nemen via e-mail, telefoonnummer of social media. Wij spreken hierna definitief een datum en tijdstip met u af.

Wij hebben tijdens het bezoek alle nodige kleurstalen, meetapparatuur en presentatiemiddelen bij ons. Onze winkel komt gewoon naar u toe! Wij bespreken met u uw wensen, geven inzicht in de mogelijkheden en voorzien u van meerdere goede ideeen. Middels eenvoudige maar unieke thuismetingen, kunnen we u tezamen met ons brede aanbod van perfect advies voorzien. Zo slaapt u altijd in een bed wat op uw lijf geschreven is.

Gratis slaapmeting

Beddenspecialist Hendriksen heeft een tijdelijke bedpartner in de aanbieding! Dit is een elastische band die u ’s nachts om uw borst draagt, met daarin een sensor. Na drie nachten heeft de zogenaamde SlaapID-sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Maak u op voor verassende resultaten, want wij zien regelmatig dat notoire buikslapers in werkelijkheid zijslapers zijn en zelfbenoemde stilliggers al woelend in bed een halve marathon afleggen. Onderzoek wees zelfs uit dat 92% van de SlaapID-gebruikers tot nieuwe inzichten kwam! Met die inzichten en onze jarenlange ervaring kunt u de perfecte combinatie van bedbodem, matras en kussens in huis halen.

Sale 2021

U kunt het overzicht van alle showroommodellen aanbiedingen bekijken en een bed/matras/bedbodem reserveren op www.beddenopruiming.nl!
U bent welkom om alle showroommodellen persoonlijk te bekijken en te testen in onze winkel. Uiteraard houden wij rekening met alle veiligheidsmaatregelen.

De ervaring van...

Afspraakformulier

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input